QN Sport+ Television N.V.

RB Leipzig vs Atletico Madrid; wie wordt de 2de semi-finalist?

Het had een haartje gescheeld of PSG lag er ondanks overheersend voetbal toch uit tegen het verassende Atalanta gisteravond in Lissabon. Een briljante Neymar Jr kon het verschil ondanks een nieuw record aan dribbels niet maken, totdat zijn maatje M’Bappe de lijnen binnenkwam; de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2 – 1 overwinning voor de Fransen en daarmee liggen alle Italiaanse clubs eruit.

Op het programma staat vandaag de wedstrijd tussen RB Leipzig en Atletico Madrid; beide clubs eindigden in hun land als nummer 3 dit seizoen en de kansen liggen er voor beide ploegen om het 2de semi-finale ticket te pakken.

In de 8ste finales hadden de Duitsers thuis geen kind aan het Londonse Tottenham (3 – 0) en ook in Engeland werd er reeds met 1 – 0 gewonnen; voor de Duitsers is de inmiddels getransfereerde Timo Werner helaas niet meer beschikbaar. Atletico Madrid zorgde op haar beurt voor een megastunt door de titelverdediger tevens topfavoriet Liverpool uit het toernooi te knikkeren; na de 1 – 0 zege in Spanje werd in Engeland op ongelooflijke wijze een 0 – 2 achterstand in een 3 – 2 zege omgezet. De Spanjaarden staan er bekend om een zeer moeilijke tegenstander te zijn voor elke topploeg van Europa, ondanks het bijna elk seizoen een topspeler kwijt raakt. Diego Simeone geeft reeds jaren het perfecte voorbeeld van hoe je met minder kwaliteit in de groep toch nog grote overwinningen boekt.

Het programma voor vandaag ziet er dus als volgt uit:
16.00 uur: RB Leipzig vs Atletico Madrid

Deze wedstrijd is live te zien op de STVS, kanaal 8.2. Om 18.30 uur start het Champions League journaal, een produktie van QN – Sports in samenwerking met de STVS.