QN Sport+ Television N.V.

Rico Verhoeven daagt Hesdy Gerges uit: ’Je hebt een hele grote mond, laten we het doen’

Voor Rico Verhoeven (31) is de afzegging van uitdager Jamal Ben Saddik voor het Glory-titelgevecht van 30 januari een bittere pil. Hij is naar eigen zeggen ’zwaar teleurgesteld’ over het nieuws dat zijn opponent kampt met een rugblessure. „Ik was echt klaar voor hem.” Toch slaat dit al snel om: „Iemand met een grote bek heeft zich intussen weer gemeld.”

Verhoeven heeft er maanden naartoe getraind. „Drie maanden training en dan een week vooraf eruit is frustrerend.” De frustratie gaat echter rap over naar de nabije toekomst: een nieuwe tegenstander vinden.

„Het is heel simpel nu. Er moet een nieuwe tegenstander komen en ik zag vanmorgen op sociale media dat iemand met een grote bek zich weer heeft gemeld. Hesdy Gerges. Ik ben niet vergeten wat hij tijdens de persconferentie na Badr zei.”

Verhoeven vervolgt: „Hij is nu de perfecte tegenstander. Hij heeft zijn laatste wedstrijd goed gewonnen, is fit en is mij al maanden aan het bestoken. Nu moet ’ie maar zijn kans pakken dan! Het is aan GLORY om dit vandaag nog op te zetten!”

Om af te sluiten: „Ik wil hem! Laten we het doen. Je hebt een hele grote mond. Ik zag dat je het wil, dus laten we het doen!”

Gerges lijkt wel oren te hebben naar een gevecht met Verhoeven, getuige zijn post op Instagram. „Ik ben wie ik ben. Rico Verhoeven, let’s go! Osu!”

 

 

Bron: Telegraaf.nl