QN Sport+ Television N.V.

Robinhood overtuigend langs strijdend Voorwaarts

Voorwaarts heeft het sterke Robinhood gisteravond niet in toom weten te houden. Na een 1 – 0 voorsprong bij rust voor de roodgroenen eindigde deze wedstrijd in een 4 – 1 score in het voordeel van de zelfde ploeg.

Giovanni Drenthe opende al zeer vroeg de score namens de Caraibisch club voetbalkampioen. Echte kansen zouden aan geen van beide zijden vallen daarna, alhoewel Drenthe toch een redelijke kans had voor een 2de treffer.
In de 2de helft was de speler Kleber dicht bij de 2 – 0, maar Voorie aanvoerder Boy hield de Braziliaan zijn inzet met de hand uit het doel. Doelman Kohinor kwam naar voren voor de te nemen strafschop en maakte geen fout; 2 – 0. De ingevallen Theodoor Dors die tevens zijn debuut maakte voor Robinhood, bediende vervolgens Roche Rosebel die met een ver geplaatst puntertje voor de 3 – 0 aantekende. Voorwaarts deed middels eeen strafschop nog wel wat terug (1 – 3), maar het was toch Dors die middels zijn goaltje de eindstand op 4 – 1 bepaalde en zichzelf een droomdebuut bezorgde.

Aan de kant van Robinhood liep de Braziliaan Miranda wegens gemeen spel tegen een rode kaart aan.