QN Sport+ Television N.V.

Silvion Sedney blij met semi-finale prestatie

Op de positie van de defensieve middenvelder kunnen 3 spelers binnen de selectie van Robinhood spelen. De 1ste keus op deze positie voor dit toernooi is Isiah Helstone en op de reservebank zitten ook nog Rodney Dalfour en Silvion Sedney.

Laatstgenoemde maakt wegens de blessure van Isiah Helstone toch heel veel minuten tijdens dit toernooi en misschien wel meer dan hij zelf had verwacht. Sedney speelt na lang blessureleed eindelijk weer, maar maakte vooral in de laatste wedstrijd een hele goede indruk.

In gesprek met QN – Sports geeft de oud Leo Victor speler aan dat Robinhood eindelijk voor haar goal staat en dat is de finale spelen; in het verlengde daarvan geeft hij ook aan dat die nog alleen maar gewonnen moet worden.

Zelf maakte Sedney voor de 1ste keer de 90 minuten vol; hij ziet dat zelf als een keuze die de coach heeft gemaakt. Los van dat hij erg goed in de game zat, denkt hij dat zijn medespeler Graves is vervangen, omdat die al op een gele kaart speelde.

Ten aanzien van de gemiiste kans in de wedstrijd zegt hij lachend dat hij anders was omgegaan hiermee; “in plaats van de sliding naar de bal te maken, had ik misschien op beide benen moeten blijven staan en dan een keuze maken”.

Morgen (15 april) speelt Robinhood inde finale tegen Franciscain uit Martinique; de wedstrijd staat gepland voor 20.00 uur( 21.00 uur Surinaamse tijd).