QN Sport+ Television N.V.

SNL gaat voor bekertitel

Het Surinaams Nationaal Leger,SNL, heeft zich ten koste van het lidbondenteam Real Leiding geplaatst voor de halve finale van de bekercompetitie. Gisteravond wisten de vertegenwoordigers van het leger na een ruststand met 3-1 te winnen.

De aanvoerder van SNL,Orvio Wirip  zei kort na de partij dat gelet op het feit SNL in de reguliere competitie niets meer te behalen heeft men zich concentreerd op het behalen van de bekertitel. Wirip is zich bewust dat twee eerste divisie landstitels zich voor de halve finale hebben geplaatst namelijk Notch en Robinhood en ondanks dat zijn team gemotiveerd richting de halve finale gaat.

Voor wat het duel tegen Real Leiding betreft waarin Renzo Akrosie,Giovanni Blatz en Fabian Lijkwan het net voor SNL vonden zegt Wirip dat het duel een mooie partrij was. “ Ik praat met me jongens om een goed resultaat te boeken. Elke training en op het veld. Niets is makkelijk we moesten onze tegenstander niet onderschatten. Gelet op het technisch gedeelte was SNL de betere en heeft ook geduld opgebracht. Real Leiding speelde meer met counter voor snelvoetbal. Gelet op de volgende ronde zullen we er voor gaan om in de finale te belanden”.