QN Sport+ Television N.V.

Speler verlaat club nadat vrouw vreemdgaat met aanvoerder

Zesvoudig Deens international Jonas Borring en zijn club Randers FC gaan per direct uit elkaar. Afgelopen week lekte uit dat de vrouw van de middenvelder er een affaire op nahield met aanvoerder Christian Keller.

,,Ik wilde in eerste instantie terugkeren, maar na lang wikken en wegen heb ik besloten dat er geen weg meer terug is”, liet Borring weten. ,,Deze club heeft veel voor mij betekend en het doet pijn om afscheid te nemen van de fans. Randers zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Nu begin ik aan een nieuw avontuur als voetballer.”

Ploeggenoot Keller, waarvan werd aangenomen dat hij zou vertrekken na het incident, reageerde tegenover het Deense TV2 laconiek. ,,We verliezen een goede speler, maar dat is ook niet voor het eerst. Het team moet verder en ik ook. We stoppen niet met voetballen omdat een speler weggaat.”

Het verhaal doet denken aan de affaire van John Terry in 2010 met Vanessa Perroncel, de toenmalige vriendin van ploeggenoot Wayne Bridge bij Chelsea en het Engelse nationale elftal. Bridge vertrok bij Chelsea en Terry moest zijn aanvoerdersband bij club en land inleveren.

Bron: ad.nl