QN Sport+ Television N.V.

Spelers Manchester United durven geen dessert te pakken na zien eetpatroon Cristiano Ronaldo

MANCHESTER – De impact van Cristiano Ronaldo (36) bij Manchester United beperkt zich niet alleen tot het veld. Ook ernaast is de invloed van CR7 direct al aanwezig. Zo onthulde reservedoelman Lee Grant dat geen enkele speler vrijdag een dessert heeft gegeten, toen ze zagen dat de gezonde Ronaldo quinoa, avocado en eieren at.MANCHESTER – De impact van Cristiano Ronaldo (36) bij Manchester United beperkt zich niet alleen tot het veld. Ook ernaast is de invloed van CR7 direct al aanwezig. Zo onthulde reservedoelman Lee Grant dat geen enkele speler vrijdag een dessert heeft gegeten, toen ze zagen dat de gezonde Ronaldo quinoa, avocado en eieren at.

 

Zaterdag scoorde Ronaldo meteen twee keer in de 4-1-zege op Newcastle, bij zijn debuut. Zijn impact op het veld was zo meteen duidelijk. En daar bleef het blijkbaar niet bij. United-doelman Lee Grant heeft onthuld dat geen enkele United-speler vrijdagavond na het diner een dessert ging eten. Normaal gesproken is er op vrijdag wel wat ruimte om te cheaten, maar Grant vertelde dat niet één speler de appeltaart of brownies heeft aangeraakt, omdat iedereen met grote ogen keek wat er op Ronaldo’s bord lag.

De Portugese superster hield het gezond met avocado, eieren en quinoa en dus durfde de rest van de spelersgroep niet ongezond te eten volgens Grant.

Telesport