QN Sport+ Television N.V.

Sr.sportjournalist Q.Nagessersing: Robinhood terecht naar de finale

Niet alleen heeft Robinhood haar doelstelling (de finale) bereikt, maar ook het CCCS-kampioenschap lonkt voor Surinaams landskampioen sv Robinhood. In gesprek met Quaraisy Nagessersing geeft deze aan dat dit allemaal welverdiend is; de manier waarop er is gevoetbald met name gisteren en ook de overheersing op alle fronten waren duidelijk zichtbaar. Hij beschrijft de halve finale prestatie van Robinhood als subliem en vindt ook de wisselwijze van de trainer erg goed.

Over de zwakte van de tegenstander zegt hij dat het zo mag zijn dat ze vorig jaar ook nog met grote cijfers werden verslagen door Intermoengotapoe, maar hij wijst er wel op dat de club tot de halve finale is gereikt.

De mindere dag van Stefano Rijssel in aanvallend opzicht beschrijft Quaraisy als dingen die er allemaal bij horen; ook benadrukt hij dat Rijssel gedurende heel het toernooi geweldig is geweest. De senior-sportjournalist voegt eraan toe dat ‘Boeroe’ door heel hard werken ook zijn bijdrage heeft gehad. Dat trouwens spelers als Lucas en Graves zijn gewisseld zijn vindt hij heel belangrijk omdat dit de mannen zijn waar robinhood het op de dag van de finale (15 april) van moet hebben.

In gesprek over Shaquille Cairo hoopt Quaraisy tenslotte dat dit fantastisch talent een mooie voetbalcarriere krijgt; met de nodige begeleiding kan Cairo heel ver komen in de voetballerij.

In de finale van morgen( 15 april) schat hij de kansen voor de club van Ramon Abrahams vrij goed in; volgens hem is niet alleen de voorbereiding, maar ook de groei van de ploeg gedurende het toernooi heel goed geweest. De wedstrijd gaat om 20.00 uur van start (21.00 uur Surinaamse tiijd)