QN Sport+ Television N.V.

Styx KG Group laat weer van zich spreken

 

De zaalvoetbalvereniging Styx The Kuldipsingh Group lijkt de greep reeds te pakken te hebben in de hoofdklasse competitie van de Surinaamse Zaal Voetbal Bond. Gisteren werd het in het Anthony Nesty Sporthal een 7-5 overwinning voor dit team op hun tegenstander sv Pentagon. De topscorer in deze ontmoeting werd Brito De Olivieira van Styx  met 4 treffers.

In dezelfde klasse kwamen Lengte Boys en sv Kabel Boyz-Luna Group tegen elkaar uit.  De jongens van Kabel Boys hadden niets aan hun tegenstander. Het werd een 11-2 overwinning voor Kabel Boys. Het lukte aan Ike Adams om met doelpunten de topscorer te worden.  Een ander partij in de hoofdklasse ging tussen All Stars en zv Zwaluw. Dit duel kwam niet verder dan een 3-3 gelijklspel.

Uitslagen eerste klasse: sv Orkaan – zv Palo: 8-8, Silent-zv Interbom 4-5, Giants –sv Kabel Boys Luna Group: 1-8 en FC Pro- zv Inter Jakin Krama Oil: 2-3.

Uitslagen tweede klasse: zvv Kismet- zv Nacional :7-5, Forca 16-FCB: 6-3, Pentagon 2- Ontspan:2-9 en FC Blend-All Stars 3-6