QN Sport+ Television N.V.

Suriname met 4 atleten op Arnold Classic Brazilië

Suriname doet weer mee aan de Arnold Classic Bodybuilding en Fitness wedstrijden die van 21 tot en met 23 april 2017 gehouden wordt in Sao Paulo, Brazilië.

Vijfvoudig Mr. Suriname Soepe Koese, tweevoudig Bikini Fitness kampioen Stefani Tjon A San, Suelle Shepperd en Wendell Setropawiro zijn afgelopen maandag samen met SBWB bondscoach Eddy Wilson en Olivia Samuel van Go4Pro naar Brazilie vertrokken.

Go4Pro is het sport marketing & management bedrijf waar Koese, Tjon a San en Shepperd aangesloten zijn en die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Voor onze sporters is het niet de eerste keer dat ze meedoen aan de Arnold Classic. Soepe heeft de meeste ervaring op dit niveau. De vijfvoudig kampioen doet voor de 5de keer mee aan Arnold Classic.

Zijn hoogste notering bij de Arnold Classic was de 3e plaats in Brazilië in het jaar 2014. Vorig jaar eindigde Soepe op de 4e plaats. Soepe is op jacht naar zijn Bodybuilding pro – card en er zeer op gebrand om de Arnold Classic nu eindelijk te winnen.

Voor Suelle Shepperd, Stefani Tjon A San en Wendell Setropawiro is het hun tweede deelname aan dit groot Bodybuilding evenement vernoemd naar de legendarische Bodybuilder Arnold Schwarzenegger.

Bron: Earnie Eenig (PR officer SBWB)