QN Sport+ Television N.V.

Suriname start Dare 2 Challenge toernooi goed

In de ANS was het gister eindelijk dan zover; het Dare 2 Challenge met internationale tint mocht eindelijk van start gaan. Na een maandenlange voorbereiding mochten Guatemala en buurland Frans-Guyana de spits afbijten. Deze wedstrijd kende een bijzonder spannende slotfase ( 4 – 3 in het voordeel van Guatemala), nadat Guatemala bij de rust nog met 2 – 0 had voorgestaan.

In de 2de wedstrijd van de avond stond het gastland Suriname tegenover Curacao; geruime tijd zijn er twijfels geweest omtrent de selectie van bondscoach Reding of er wel voor de juiste spelers is gekozen en of er eventueel wel voldoende ervaring aanwezig is. De 1ste wedstrijd heeft in ieder geval een positieve afloop gekend, want Suriname won na een 1 – 0 ruststand met 3 – 1 . De doelpunten aan onze zijde kwamen op naam van de spelers Plein, VInisie en de excellerende Doesburg.

Morgenavond word het toernooi vervolgd wanneer de ploegen van Guatemala en Curacao om 19 uur tegen elkaar uitkomen en daarna om 21 uur de gastheer aantreedt tegen Frans -Guyana.