QN Sport+ Television N.V.

SV Robinhood Coach Roberto Godeken “Wij zijn gekomen om te winnen”

Haiti – Port-Au-Prince

Absoluut geen makkelijke reis is de eerste reactie die Coach Godeken gaf op de vraag hoe de reis ervaren is door de delegatie , maar met name de spelers van SV Robinhood. Heel blij en opgelucht geeft hij aan dat de spelers vanmorgen aangegeven hebben een goede nachtrust achter de rug te hebben en ready zijn voor de wedstrijd tegen AS Capoise. De voorbereidingen die zijn in volle gang en verlopen vlot.

De oefenmeester geeft verder aan dat de kennismaking met het Sylvio Cator Stadion en de paspoort controle inmiddels al plaats gevonden heeft en het geheel naar wens is verlopen.

Als antwoord op de vraag waar de kracht vandaag zal moeten liggen om met een overwinning huiswaarts te keren en te zorgen voor plaatsing naar de volgende ronde zegt hij dat de opgedane ervaring uit de thuiswedstrijd absoluut meegenomen is en dat het vertrouwen naar elkaar een belangrijke rol zal spelen.

Godeken is de mening toegedaan dat de pass-lijnen beter geopend en benut zullen moeten worden , zodat Robinhood toch wel in de gelegenheid kan komen om wanneer er gecounterd wordt er betere kansen gecreerd  worden die moeten leiden tot doelpunten. As Capoise is sterk in hun aanval en ook vandaag zullen zij dat tonen en daarop zijn wij voorbereid. Een compacte verdediging moet ervoor zorgen dat wij moeten kunnen counteren.

Dit druk schema dat SV Robinhood tot zover afgewerkt heeft in 2019 is nieuw voor de hele organisatie maar zeer zeker ook voor mij geeft de trainer te kennen , maar wij proberen zoveel mogelijk kalm te blijven en alles te obsereveren , zodat het bestuur en de staff alles in goede banen kan blijven leiden.

Het strategisch plan is al uitgezet en wij zijn gekomen om te winnen.