QN Sport+ Television N.V.

SV Robinhood John Rijsdijk ” We komen er wel uit

Haiti – Port-Au-Prince

Hoofdbestuurslid John Rijsdijk van SV Robinhood geeft op de dag van de zeer belangrijke return wedstrijd te kennen dat na een vermoeiende reis de opvangst in het Servotel zowel voor het bestuur , staff en spelers goed geweest is en dat na een goede nachtrust en het ontbijt vanmorgen er gefocusd kan worden op voorbereiding naar vanavond toe.

In het Sylvio Cator Stadion zal AS Capoise de thuiswedstrijd afwerken tegen de gast SV Robinhood uit Suriname. De vorige week kwamen de haitianen niet verder dan een gelijk spel in het AK Stadion (0-0).

Rijsdijk doet uit de doeken dat het een spannend moment is en dat er een keiharde wedstrijd verwacht wordt.
Het haitiaans publiek valt niet te onderschatten en kan zelfs gerekend worden als de 12de man voor AS Capoise.

Verder maakte hij ook de opmerking dat de speler Abraham Graves niet mee geresid is met de delegatie van SV Robinhood , maar ondanks zijn afwezigheid zal alles gewoon door moeten gaan. Op de vraag waar hij dit Robinhood ziet eindigen maakte hij kenbaar heel optimistisch te zijn na AS Capoise in actie te hebben gezien in Suriname en in Jamaica.

Rijsdijk geeft wel te kennen dat er sedert de terugkeer uit Jamaica er een terugval te merken is binnen het team dat naar zijn denken te danken is aan oververmoeidheid en de lopende competitie , maar zeer zeker ook de dicipline die voor de dag gelegd wordt waar bepaalde speler moeilijk mee weten om te gaan. Daarbij werd dan gelijk ook de naam van Abraham Graves als voorbeeld aangehaald.

Tot slot zegt hij ” We komen er wel uit ” aldus het hoofdbestuurslid.

Voor meer updates volgt u de QN Sport website en onze facebook-page