QN Sport+ Television N.V.

SVB – 1ste divisie; de 25ste speelronde

Na een vrij simpele overwinning op PVV afgelopen woensdag, is Robinhood nu al 23 wedstrijden ongeslagen dit seizoen. Hiermee doet de roodgroene formatie natuurlijk fantastische zaken richting de titelprolongatie.

De wedstrijden van dit weekeinde:

Nishan’42 x Notch (vrij 28/06 om 20.00 uur in Essed)
Een wedstrijd waar Nishan’42 moet zien in eigen huis een goed resultaat neer te zetten tegen Notch,die haar wedstrijd van de afgelopen week niet door zag gaan. Zo sterk als de Moengonezen vorig jaar nog presteerden, zo matig presteert de 2de grootste club uit Moengo momenteel.

WBC x West United (zat 29/06 om 19.00 uur in AK)
Na lang gelukte het weer aan West United om te winnen vorige week; SNL was het slachtoffer middels een 3 – 1 overwinning. Hopelijk weten de in januari flink versterkte Coronianen de overwinnings trend voort te zetten; de tegenstander is WBC, de ploeg aan wie het ook de 2de keer van het seizoen niet gelukte van promovendus Santos te winnen.

Leo Victor x Santos (zat 29/06 om 18.00 uur in Essed)
De oranje zwarte formatie heeft aan de hand van de prestaties van de titelconcurrenten nog maar weinig hoop op het landskampioenschap. Het semi-kampioenschap ligt nog wel binnen bereik, maar dan mag er niet meer onnodig puntenverlies geleden worden.

Inter Moengotapoe x A Coconut (zat 29/06 om 16.30 uur in Ronnie Brunswijk)
Trainer Joekoe en kornuiten wachten met zijn allen af wanneer Robinhood eindelijk fouten maakt; met een wedstrijd meer gespeeld heeft de Moengoneze ploeg  een 2 punten achterstand. In eigen huis teegen A Coconut moeten de 3 punten verplicht gepakt worden.

Transvaal x Papatam (zon 30/06 om 18.00 uur in AK)
Transvaal gaat na de zege op Voorwaarts wederom voor de 3 punten. Gezien de tegenstander A Coconut is mag dat geen probleem vormen, alhoewel men vaak zegt dat een kat in het nauw gedreven rare sprongen maakt; de club uit Brokopondo strijdt gedurende het heel seizoen al tegen degradatie.

SNL x Botopasi (zon 30/06 om 16.30 uur in Essed)
De 1 – 3 nederlaag tegen West United zal de jongens van het nationaal leger beslist niet lekker zitten. Topscorer Renzo Akrosie wist het net niet te vinden tegen de Coronianen en de jongeling zal natuurlijk zijn goede vorm willen oppakken tegen Botopasi.

Broki x Voorwaarts (zon 30/06 om 16.30 uur op het A.Zichem SC)
Beide clubs verloren de afgelopen week; Voorwaarts maar nipt, terwijl Broki flink onderuit ging tegen Leo Victor. Bij een overwinning van de promovendus komt de ploeg de top 10 binnen, wat Voorwaarts aan de andere kant juist buiten de top 10 doet belanden.