QN Sport+ Television N.V.

SVB – uitslagen zondag 6 maart 2022

De 1ste divisie van de SVB is gisteravond voortgezet. Nadat PVV, Inter en Broki de volle 3 punten pakten zijn dit de uitslagen van zondag 6 maart:

Leo Victor – Inter Wanica: 3 – 2

Voorwaarts – Robinhood: 1 – 1

 

Leo Victor zou niet de gemakkelijkste voetbalmiddag beleven; de oranje-zwarte formatie moest zich van liefst een 0 – 2 achtertand terugknokken, wat uiteindelijk toch eindigde in een overwinning. De ploeg onder leiding van Regillio Kolf heeft nu 6 punten uit 2 wedstrijden, terwijl de teleurgestelde ploeg van Inter Wanica op de hachelijke 0 blijft steken.

 

Ook Robinhood heeft niet de beste avond achter de rug; van het op papier mindere Voorwaarts kon niet gewonnen worden en de 1 – 1 eindscore zorgde voor de broederlijke deling van de competitiepunten. Trainer Roberto Godeken zag zijn pupillen genoeg kansen creeeren, maar echter zou de voorhoede voor eens niet op scherp staan.

 

DTSNV

Op dinsdag 8 maart wordt de competitie voortgezet met 1 wedstrijd; SNL en Notch spelen dan voor de 1ste punten van het seizoen. Een dag later staat Transvaal in een interessante ontmoeting tegenover PVV. Beide wedstrijden starten om 20.00 uur in het Essed stadion.