QN Sport+ Television N.V.

‘Ten Hag gaat voor ‘Topstar’ uit Duitsland en brengt eerste bod uit’

Erik ten Hag is niet alleen op zoek naar versterking in de aanval, maar kijkt ook nadrukkelijk om zich heen voor een nieuwe doelman. Volgens BILD heeft Manchester United een bod uitgebracht op Kevin Trapp, die nog twee jaar onder contract staat bij Eintracht Frankfurt. De hoogte van het bod op de Eintracht-Topstar, zoals hij door de krant wordt omschreven, is niet bekend.

 

DTSNV

David de Gea is momenteel de eerste keeper van Manchester United. Dit seizoen wordt Dean Henderson verhuurd aan Nottingham Forest, waardoor Ten Hag alleen nog Tom Heaton achter de hand heeft. Eerder deze week werd Manchester United ook in verband gebracht met twee andere keepers: Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach) en Odisseas Vlachodimos (Benfica) zouden in beeld zijn.

 

Trapp, zesvoudig international van Duitsland, is bezig aan zijn tweede periode in Frankfurt. Na een eerder dienstverband tussen 2012 en 2015 stond hij vier jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, dat hem in het seizoen 2018/19 verhuurde aan Eintracht. Vervolgens maakte hij de definitieve overstap naar zijn oude club. In mei besliste Trapp de Europa League-finale tegen Rangers FC, door een penalty van Aaron Ramsey te keren in de strafschoppenserie.

Enkele maanden daarvoor verwees de 32-jarige Trapp naar zijn doorlopende contract, toen hij van Sports Illustrated een vraag kreeg over zijn sportieve toekomst. ‘Ik heb nog een contract voor twee seizoenen hier. Ik kan niet zeggen wat daarna gaat gebeuren.’ Met Eintracht speelt hij dit seizoen in de Champions League en dat perspectief kan Manchester United hem niet bieden. Bovendien zou Trapp met De Gea als concurrent niet verzekerd zijn van speeltijd.

vi.nl