QN Sport+ Television N.V.

‘Ten Hag is duidelijk en zet streep door vertrek Cristiano Ronaldo’

De geruchten omtrent Cristiano Ronaldo namen de afgelopen week toe. De Portugees zou een vertrekwens hebben bij Manchester United. Trainer Erik ten Hag houdt een transfer echter tegen.

Volgens ESPN heeft Manchester United Ronaldo laten weten dat een vertrek deze zomer onbespreekbaar is. Ten Hag ziet in de steraanvaller naar verluidt een doelpuntenmachine en denkt Ronaldo meer dan goed te kunnen gebruiken. Afgelopen seizoen onderstreepte Ronaldo dat al door middel van zijn statistieken. In alle competities maakte hij 24 doelpunten.

Het is een streep door de rekening van onder andere Chelsea. De Londenaren zouden al een onderhoud hebben gehad met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo. De aanvaller is door het ontbreken van Champions League-voetbal een vertrek uit Old Trafford namelijk gaan overwegen.

 DTSNV

Ondanks het treffen met nieuwe eigenaar Todd Boehly kan Chelsea de interesse na de interventie van Ten Hag echter laten varen. Dat geldt net zo voor Bayern München en Paris Saint-Germain. Die clubs zouden ook interesse getoond hebben bij Mendes. Al ontkenden de Duitsers dat zelf.

De ontevredenheid van Ronaldo zit hem behalve in het ontbreken van een ticket voor de Champions League ook in het gebrek van daadkracht op de transfermarkt. The Mancunians konden nog niet met succes handelen en zijn al tijden wanhopig op zoek naar versterkingen. Dat baart Ronaldo zorgen, maar de Portugees is vooralsnog zelf gewoon van de partij in Manchester.

vi.nl