QN Sport+ Television N.V.

TRANSVAAL 99 jaar …… STERK en AMBITIEUS

Op 15 januari 2020 bestaat de Sportvereniging Transvaal 99 jaar. Toen op deze dag in 1921 een groep studenten van de Hendrikschool de club oprichtten hadden ze niet kunnen bevroeden dat Transvaal een topclub zou worden die al in 1925 landskampioen werd .Dit kampioenschap is hierna nog 18 keren herhaald .

Transie is de enige Surinaamse club die aan 15 eindtoernooien van het Concacaf Championship heeft meegedaan en altijd in de top 3 is geeindigd. In 1973 heeft het team alle competities nationaal en continentaal op junioren en
seniorenniveau ,waaronder het kampionschap van de Concacaf ,gewonnen en zijn alle individuele prijzen naar Transiespelers gegaan.

In 1981 werd de kampioen van Midden en Zuid Amerika,Deportivo Marte uit El Salvador verslagen om wederom Concacaf kampioen te worden.  De wedstrijden om het clubkampoienschap van de Amerikas tegen
Independiente is niet doorgegaan vanwege politieke onrust in Argentinië.

Op woensdag 15 januari a,s. zal op een ontvangst van de club in het George Streepy-stadion een huldiging plaatsvinden van spelers en personen die hun bijdrage hebben geleverd aan deze sucessen.

Ook zullen mededelingen worden gedaan over de aktiviteiten in het kader van 100 jaar Transvaal op 15 januari 2021.
Er zal ook informatie worden verstrekt over de plannen op korte en middellange
termijn door de president van Rudisa Holding,de groep die 3 jaren geleden Transie heeft overgenomen en flink geinvesteerd heeft in zowel de fysieke als organisatorische infrastruktuur van de club.