QN Sport+ Television N.V.

Transvaal gaat voor eerherstel tegen PVV

De SVB – 1ste divisie competitie wordt morgenavond voortgezet met de wedstrijd in het AK – stadion tussen gastheer Transvaal en de bezoekende ploeg PVV. Beide ploegen maken tot zover een sterk seizoen door en maken deel uit van de top 5. Tot aan de voorlaatste speelronde toe had Transvaal, nog altijd zonder Ivenzo Comvalius, alle wedstrijden in winst omgezet totdat er van Leo Victor met 1 – 2 werd verloren. De mannen van de politie wonnen tot  zover alles, maar hebben nog niet hoeven spelen tegen een van de topclubs.
PVV staat momenteel met 15 punten uit 5 gespeelde wedstrijden op de 2de plek en heeft ook een vrij interessant scorings gemiddelde; liefst 17 keer werd er al gescoord en slechts 5 keer is er een tegentreffer geincasseerd. Momenteel beschikt de club ook over Garvey Kwelling die met 10 treffers overtuigend de topscoorderslijst aanvoert.
Ook Transvaal vind in de afwezigheid van Comvalius vrij gemakkelijk het net, er werd al 15 keer gescoord tegenover 6 doelpunten die geincasseerd werden.

De wedstrijd gaat om 20.00 uur van start; een zege brengt Transvaal weer bovenaan de top, terwijl PVV bij een overwinning op gelijke hoogte komt met koploper Leo Victor.