QN Sport+ Television N.V.

Transvaal pakt overwinning tegen lastig PVV en sluit weer aan bij de top

In het AK – stadion kwamen de ploegen van Transvaal en PVV vanavond tegen elkaar uit; de wedstrijd eindigde in een 3 – 1 score voor de thuisploeg.

HDe 1ste helft was amper 20 minuten oud toen de speler Doorson via een lange bal van Tjon A Loi en de centrale aanvaller Abiting een droomkans bood op de 1 – 0; de clubtopscorer van het afgelopen seizoen faalde niet.

Echter zou nog geen minuut later PVV – aanvoerder Dieko de stand gelijktrekken; een genomen hoekschop werd totaal verkeerd ingeschat door doelman Doorson en belandde rechtstreeks in het doel.

In de 1ste helft zouden zowel Doorson als Abiting droomkansen krijgen om de Transvaal – formatie opnieuw op voorsprong te zetten, maar beiden mistten precisie in de afronding.

in de 2de helft was PVV de betere ploeg aan de bal, maar desondanks zou Transvaal op 2 – 1 komen; het was de fysiek sterke Doorson die middels een uitstekende actie het leder met links in de korte hoek trapte.

Enkele minuten later leek de ingevallen Faerber Transvaal op rozen te zetten; Akoelah die na de rust er gelijk inkwam bediende Faerber op maat met een pass over de breedte en de speler van Coroniaanse rondde koelbloedig af; 3 – 1.

PVV probeerde nog wat druk uit te oefenen, maar in deze stand kwam echter geen verandering meer.