QN Sport+ Television N.V.

Transvaal vs Leo Victor een interessante match-up op papier

Aan spanning en sensatie ontbreekt het tot zover zeker niet in de 1ste divisie van de SVB; vrijwel in elke wedstrijd word er gescoord en dat is wat de toeschouwer natuurlijk ook graag ziet. Aanstaande vrijdag staat er wederom een zeer interessante confrontatie op het schema en dat is de wedstrijd tussen Transvaal en Leo Victor. Kijken we naar de prestaties van beide ploegen, dan mag men zeker een spektakelstuk verwachten.

Transvaal heeft onder leiding van trainer Mannen voor een denderende verassing gezorgd in de competitie door het sterke WBC met overtuigende cijfers te verslaan; 5 – 1 werd de eindstand. Aan de andere kant bonden de leeuwen Papatam eenvoudig aan de zegekar door liefst 7 keer het net te vinden en slechts 1 doelpunt toe te laten. Leo Victor is na 7 wedstrijden nog altijd ongeslagen, maar heeft wel al 3 keer gelijk gespeeld. Transvaal heeft reeds 2 keer een nederlaag moeten incasseren, het puntentotaal staat op 10.

In de transferperiode maakte de speler Jerry Boldewijn de overstap van Transvaal naar Leo Victor, terwijl Christopher Hall de omgekeerde weg bewandelde; laatstgenoemde is reeds een vaste waarde binnen de Transvaal formatie.

De wedstrijd gaat om 19.00 uur van start in het Andre Kamperveen stadion.