QN Sport+ Television N.V.

U-20 spelers zeer gebrand op overwinning op Haiti

Met de sfeer binnen de u-20 selectie van Suriname is er ongetwijfeld niks mis. Het 0 – 8 verlies tegen Mexico mag een domper geweest zijn, maar daar lijken de meeste jongens reeds overheen te zijn.

 

Adelij Chaverio, speler van Sparta Rotterdam, is bijzonder positief gestemd over de wedstrijd tegen Haiti; volgens hem beschikt het team over voldoende kwaliteit om vanavond een overwinning te boeken. Op de vraag of hij er zal staan als hij de kans krijgt het team te helpen aan de zege, geeft de Rotterdammer aan alles eraan te doen om zijn naasten trots te maken.

 

‘ Het worden 2 finales’, zegt Chesron Oostwoud duidende op de 2 laatste poule wedstrijden tegen Haiti en Trinidad. De jonge speler uitkomend voor Heerenveen ziet zeker kansen voor Suriname en is volledig hersteld voor de 2de wedstrijd. Als het team in de komende wedstrijden alles geeft, moet er gewonnen kunnen worden van de andere landen. Terugblikkend op Mexico spreekt hij van een zeer zware wedstrijd waarin hij alles gegeven heeft. Hij uit tenslotte de hoop tegen Haiti een goal mee te kunnen pikken.

 

DTSNV

Jayen Gerold is zeer overtuigd dat Haiti  verslagen moet kunnen worden; hij meent met de rest van het team veel geleerd te hebben uit het treffen met Mexico en hoopt dat de verbeterpunten hun effect zullen hebben op de volgende wedstrijd. Als bijdrage en toegevoegde waarde aan het spel van Suriname hoopt de AZ  – flankspeler net als tegen Mexico goede acties te maken en deze keer eventueel ook tot scoren te komen. Ook Gerold beweert fysiek gezien weer helemaal klaar te zijn voor de wedstrijd.