QN Sport+ Television N.V.

Verdy Getrouw nieuwe voorzitter volleybalbond

Verdy Getrouw is de nieuwe voorzitter geworden bij de Surinaamse Volleybalbond. De kersverse preses, die het roer heeft overgenomen van Claudius Straal, vergaarde zaterdagavond in de verkiezingsstrijd met collega-kandidaatvoorzitter Sherwin Valies 26 van de 43 gerechtigde stemmen.

“Ik had het verwacht”, laat de nieuwbakken voorzitter na zijn triomf op een nuchtere toon ontvallen. Straal overhandigde hem symbolisch zaken onder andere betreffende de lopende competitie. “Ik bedank namens mijn bestuur een ieder voor het vertrouwen gesteld in het nieuw bestuur”, gaat Getrouw verder.

Hij wil tezamen met de verenigingen werken aan een goed volleybalklimaat. “Ik hoop dat Getrouw zich daadwerkelijk houdt aan hetgeen hij heeft voorgenomen”, geeft Straal zijn opvolger als boodschap mee. Valies kijkt met een tevreden gevoel terug op de verkiezingsstrijd. “Ik heb gevoeld wat het is om mee te doen. De verenigingen hebben gestemd en dat respecteer ik.” Ook Valies heeft een boodschap voor de nieuwbakken preses: “Ik hoop dat hij eerlijk en oprecht zonder belangenverstrengeling leiding geeft aan de volleybalbond.”

Dwtonline.com