QN Sport+ Television N.V.

Voetbaltalent Shanika Kertoidjojo ontvangt mooi geschenk van QN Sports

Foto: Quaraisy Nagessersing (CEO QN Sports), Shanika Kertoidjojo en Katiuscia Sanches (Onderdirecteur Commerciele & Financiele Zaken QN Sports)

Zoals in eerdere berichtgevingen is aangegeven zal Fundacion Real Madrid in samenwerking met de officieele partner van 2023, QN Sports, in Suriname voetbalclinics verzorgen in de periode van 21 augustus tot en met 25 augustus 2023. De inschrijvingen en registraties hebben in een zeer hoog tempo plaats gevonden, wat alleen maar uitwijst hoe groot de belangstelling is.

tromoto nv

Omdat QN Sports het er zich van bewust is dat niet een ieder het kostenplaatje kan realiseren, schenkt het bedrijf aan enkele kansarme talenten de gelegenheid toch mee te kunnen participeren in deze unieke gelegenheid.

Een van de talenten  aan wie QN Sports de mooie kans schenkt  is Shanika Kertoidjojo van 14 jaartjes jong; het besluit om deze jongeling hiervoor uit te kiezen, is ook gebeurd op basis van adviezen van voetbaldeskundigen binnen QN Sports. Shanika zit in de 3de klas van de MULO Kerklaan en doet het prima met de studie, maar zegt  nog rustig na te denken over de toekomst. Waar de jonge voetbalster wel voor 100% over uit is, is dat ze later professioneel voetbal wil spelen!!

Shanika geeft in gesprek met QN Sports aan zeer verrast te zijn geweest met het gebaar van de CEO van het bedrijf, Quaraisy Nagessersing. Ze grijpt deze unieke gelegenheid dan ook met beide handen en belooft er het allerbeste van te maken.

Shanika voetbalt momenteel in de jeugd bij Puwanani en is eveneens te bewonderen bij sv Transvaal in de vrouwendivisie van de SVB.

Eerder was dit geluk ook voor Navencio Vola van 7 jaartjes jong weggelegd; QN – Sports heeft ook deze kleine geweldige voetballer blij weten te maken met dit gebaar.

Wie nog allemaal in aanmerking zijn gekomen voor dit gebaar van QN – Sports en het bedrijfsleven, wordt in de loop van de volgende week bekend gemaakt.