QN Sport+ Television N.V.

Volgens Balotelli is er niks aan de hand

Met een doelpunt in de uitwedstrijd tegen Fiorentina (0-2) was Mario Balotelli woensdagavond van grote waarde voor AC Milan. De overwinning kon ook trainer Clarence Seedorf goed gebruiken, die na een serie tegenvallende resultaten onder druk stond. Volgens Balotelli was van een naderend ontslag van de Nederlander echter geen sprake.

In Florence opende Philippe Mexès na 23 minuten met het hoofd de score. Na rust bracht Balotelli, een wedstrijd eerder tegen Lazio nog gepasseerd door Seedorf, uit een vrije trap de eindstand op het bord. “Maar het is niet zo dat we de positie van de coach hebben gered. Ik lees geen kranten, maar iemand staat echter niet ter discussie op basis van één of twee nederlagen”, aldus Balotelli.

De afgelopen dagen werd in Italiaanse media druk gespeculeerd over het lot van Seedorf als trainer van Milan. “We zijn niet nerveus en er zijn geen vechtpartijen in de kleedkamer. De groep is fantastisch en we hebben altijd achter elkaar gestaan”, stelt Balotelli. “Uiteraard was het jammer dat we uit de Champions League vlogen en is het een domper als we ons niet kwalificeren voor Europees voetbal, maar de geruchten over onenigheid bij Milan slaan nergens op.”

FCupdate.nl