QN Sport+ Television N.V.

WBC gaat voor overname koppositie

Met het gelijkspel van Robinhood gisteravond tegen Voorwaarts bestaat voor de Walking Boyz Company geen betere mogelijkheid de koppositie over te nemen zaterdag aanstaande. In het Andre Kamperveen stadion is op die dag om 19.00 uur Nishan’42 de tegenstander.

WBC heeft in het afgelopen weekeinde een lastige klap te verwerken gehad door de bekeruitschakeling tegen lidbondenploeg Flamengo van de Lelydorp sportbond afkomstig. De competitie verloopt tot zover wel vrij vlot los van de 2 nederlagen tegen Notch en Transvaal; zo werd het sterke Leo Victor middels een 3 – 2 overwinning het ongeslagenschap ontnomen.

Nishan’42 kent tot zover een belabberd seizoen, maar heeft met ingang van 2018 de gelegenheid er toch nog iets moois van te maken. De club van Jimmy Dassasingh heeft er slechts 1 competitepuntje tegenover 21 van hun aankomende tegenstander. De grootste troef voor Nishan is dat zij de grote underdog zijn en totaal niks te verliezen hebben; de bond heeft immers besloten dat er voor dit seizoen geen clubs degraderen uit de 1ste divisie.