QN Sport+ Television N.V.

Bigi Boy wint 42 ste K.O

Het is aan de thaiboxer Jairzinhio “ Bigi Boy” Rozenstruik gelukt om zijn 42ste knock out in de wacht te slepen. Dat deed hij zaterdagavond in de Ismay van Wilgensporthal tegen Kenneth Bishop van Team Boye uit Aruba. Kort na de partij gaf Bigi Boy aan dat het heerlijk aanvoelt om voor eigen publiek de 42ste knock out in de wacht te slepen.

Deze partij eindigde reeds in de eerste ronde. Kenneth Bishop waarvan er veel verwacht werd toonde echter alles behalve scherp te zijn in de partij tegen Bigi Boy. Met veel moeite kon hij tegen Bigi Boy trappen. Het enige waar hij toch van zich liet spreken was het boxen waarbij Bigi Boy hem ook geen kansen gaf. Uiteindelijk ging hij zeker 3 keer tegen het canvas en Bigi Boy leek er genoeg van te hebben waarna hij hem knock out sloeg. Volgens Bigi Boy was het een linkerhoek op zijn voorhoofd. “ vanaf die stoot had hij het moeilijk en ik bleef op zijn fouten reageren.”

Een ander partij waar naar velen uitkeken was het gevecht tussen Benito Linger en Irvin Sabajo. Deze partij werd niet voortgezet omdat Sabajo er voor koos om die partij voor die avond voorbij zich te laten gaan. Dat was reden genoeg voor Linger om zijn gal in de ring te spuwen. “Ik heb veel meegemaakt met kickboksen maar voor alles is een eerste keer. Irving Sabajo zegt na alle gebluf hoe hij me zou slopen de partij af omdat ik 200 gram te zwaar ben. Waar is zijn grote bek nu daar ik in de ring sta?”

Sabajo gaf aan  dat hij na de uitspraken gedaan door Linger heel emotioneel waren maar dat hij een professionele thaiboxer is en zich ook zo gaat blijven opstellen. “ Er is een gewicht afgesproken en men dient zich daaraan te houden. We zijn pro’s en we houden het ook zo. Ik hoop van harte dat dit gevecht nog  komt.”

Uitslagen: Noe Blokland (VOS Gym) verslaat Jocey Barbosha (Frans Guyana),Rayen Wisse (Team Wisse) verslaat Silva (Frans-Guyana),Roberto Almstrong(The Gym) verslaat Demelzo Shets (Team Yvel),Dwayen Debrau(Titans) verslaat Ser Sporkslede( Mikes Gym),Chavela Lee(Simson Gym) verlsaat Romina Schooneveld(VOS Gym), Donovan Wisse (Team Wisse) verslaat Olivel Burthen( Frans Guyana), Remuel Jackson (The Gym) verlsaat Maurice Douglas( Team Yvel),Damien van Ommeren(FF Carbin) verslaat Giovani Van ravenswaay(Team Yvel).