QN Sport+ Television N.V.

Ook Mohammad Ghaedi Bardeh geen partij voor Donovan Wisse

Ook de Turkse Muay Thai vechter Mohammad Ghaedi Bardeh heeft geen stand kunnen houden tegen de Wereldkampioen en IRO-belt houder Donovan Wisse. In de tweede ronde wist Wisse zijn opponent Ghaedi middels een technical knock-out te verslaan.

De Surinaamse Team Wisse vechter draaide zaterdagavond in Turkije zijn partij onder leiding van Martin Hiffens en wel in het Yahya Kemal Beyatlı Cultureel Centrum. “Ik voel me heel erg trots met deze overwinning en ik ben super blij”, zei Wisse na afloop van zijn partij. “Mijn tegenstander was een sterke jongen, maar ik heb hem weten te pakken. I got the job done! In de tweede ronde was ik lekker opgewarmd. Na een opening te hebben gezien gooide ik me rechtse direct en liep hij er tegen aan voor de TKO”, aldus Wisse.

“Dit keer heb ik onder leiding van Hiffens gevochten. Het is een man die ik al heel veel jaren ken en ik zie hem als een broer. Los van Hiffens heb ik voor deze wedstrijd ook veel begeleiding gehad van Robert van de Heuvel, Louis Kees, Ismael Londt en Clyde van Dams. Verder wil ik een ieder bedanken die mij hierbij heeft gesteund. Vooral mijn ouders, broers, zusters, familie, vrienden, fans en heel Suriname ben ik zeer erkentelijk”, zegt Wisse verder.

Volgens Wisse staat hij op 22 december in de ring tegen Remy Vectol. “Ik kom binnenkort weer naar Suriname om lekker te trainen en me voor te bereiden voor mijn volgend gevecht. Donovan Wisse is sinds zijn vertrek naar Nederland tot nog toe ongeslagen. De vechters Adem Bozkurt, Jay Overmeer, Robin Ciric, Mohammed Rizki, Joshua Karsters, Erwin van de Beld en dit keer Mohammad Ghaedi Bardeh, sneuvelden.

smesport.com