AC Milan ontvangt bod van 300 miljoen euro

Peter Lim gaat een nieuwe poging doen om een Europese (top)club in handen te krijgen. De zakenman uit Singapore zat eerder achter de aandelen van Valencia aan, maar tot een deal met de Spanjaarden kwam het niet. Volgens Italiaanse media heeft Lim zijn pijlen nu gericht op AC Milan, dat met de hulp van een rijke investeerder terug wil keren in de Europese top.

Milan is bezig aan een dramatisch seizoen en staat slechts elfde in de Serie A. De ploeg van Clarence Seedorf zou wel wat versterkingen kunnen gebruiken en Lim zou daarmee kunnen helpen. Er wordt gespeculeerd dat de zakenman al heeft gesproken met Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan. De vraag is nog wel of er een akkoord bereikt kan worden.
Clubeigenaar Silvio Berlusconi wil immers maar 30 procent van zijn aandelen van de hand doen, maar Lim zou 51 procent van het aandelenpakket willen kopen. Daar heeft de zakenman naar verluidt 300 miljoen euro voor over. Lim wilde eerder nog 90 miljoen euro betalen voor de aandelen van Valencia, waarna hij de schuld van 120 miljoen zou wegwerken en 40 miljoen zou investeren in de spelersgroep.

voetbalzone.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter