Agüero heeft geen haast met herstel

Het om de Engelse landstitel knokkende Manchester City moet het in de competitie al sinds januari doen zonder Sergio Agüero. De Argentijn is herstellende van een slepende hamstringblessure en maakt voorlopig geen haast met een terugkeer.

Agüero wil voorkomen dat hij het WK in Brazilië moet laten schieten. “Ik probeer goed te herstellen en te kunnen spelen, maar ik ga het niet overhaast doen”, zegt de aanvaller tegen DirecTV. “Ik besef dat als me nu iets overkomt, ik de rest van de competitie en het wereldkampioenschap moet missen.”

De 25-jarige Agüero werd de laatste tijd ook in verband gebracht met een transfer, maar is nog niet met een overstap bezig. “De trainer (Manuel Pellegrini, red.) zei me dat ik deze club niet kan verlaten zonder Champions League-titel. Voor elke speler die in Europa voetbalt is dat het doel.”

De international houdt zich op de vlakte over de titelkansen van zijn club. “We weten dat we een goed team hebben, maar er moeten nog meerdere wedstrijden gespeeld worden. Er bestaan geen makkelijke wedstrijden, maar met onze selectie zijn er natuurlijk goede kansen.”

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter