Ashley Cole stopt als international

Ashley Cole maakt geen deel uit van de Engelse selectie voor het wereldkampioenschap in Brazilië en heeft zijn afscheid aangekondigd. De speler van Chelsea heeft dit vandaag na een telefoontje van bondscoach Roy Hodgson via Twitter laten weten. ‘Ik ben gebeld door Roy en ik ben er mee eens dat het Engelse team vooral uit jonge spelers moet bestaan. Ik denk dat het nu het beste is dat ik afscheid neem van de ploeg.’

De 33-jarige Cole speelde 107 interlands voor Engeland. ‘We hebben een geweldige manager en een fantastisch team en ik wens iedereen heel veel succes. Ik zal de ploeg nu als ware fan steunen. Iedereen bedankt voor alles’, schrijft Cole. ‘Ik ben er trots op dat ik 107 keer voor Engeland heb gespeeld.’

Hodgson maakt zijn selectie van 23 spelers voor het WK morgen officieel bekend en wijst zeven spelers aan voor een stand-by lijst.

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter