Balotelli: Ik draag het doelpunt op aan Fanny

Mario Balotelli heeft zijn winnende doelpunt in het WK-duel tegen Engeland opgedragen aan zijn kersverse verloofde Fanny Neguesha. De Italiaanse spits noemde het scoren van de 2-1 tegenover RAI Sport ‘een unieke emotie’.

‘Ik ben zo blij’, zei Balotelli na afloop van de wedstrijd. ‘Het is mijn eerste WK-duel en een fantastische belevenis. Ik draag het doelpunt op aan mijn toekomstige vrouw en mijn familie.’

Super Mario was dolblij met zijn goal, maar hij was een stuk minder te spreken over het tropische weer. De temperatuur in het stadion in de Amazone lag namelijk rond de 30 graden met een luchtvochtigheid van 90 procent. ‘De klimatologische omstandigheden waren simpelweg verschrikkelijk in Manaus vanavond. Het was veel te heet.’

De volwassen geworden Balotelli relativeerde de winst van de Azzuri wel nog even. ‘We moeten niet op de zaken vooruit lopen. We moeten met beide benen op de grond blijven staan anders komen we nergens.’

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter