Bayern wil huurling overnemen: ‘We overwegen zeker om de optie te lichten’

Het is vooralsnog niet het seizoen van Kingsley Coman. De vleugelspeler raakte afgelopen week zwaar geblesseerd bij de nationale ploeg van Frankrijk en moet twee maanden toekijken. Zorgen over de toekomst hoeft hij zich echter niet te maken, want FC Bayern München wil met hem verder.

De linkspoot wordt momenteel nog gehuurd van Juventus, maar de Zuid-Duitsers zijn van plan de optie tot koop te lichten. Ondanks de blessure en de matige vorm waarin Coman momenteel steekt, heeft men veel vertrouwen in hem. “We overwegen zeker om de optie te lichten. Kingsley heeft een moeilijke start van het seizoen, maar toch zijn we tevreden over hem”, vertelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge aan SportBild.

Anderhalve week geleden speelde Coman zijn laatste wedstrijd en juist toen maakte hij veel indruk op Rummenigge. “Tegen Hoffenheim was ik erg onder de indruk van Kingsley”, besluit de bestuurder. In totaal speelde Coman dit seizoen zes wedstrijden voor Bayern. Tot scoren kwam hij nog niet. Dat zal voorlopig ook zo blijven, de Fransman staat twee maanden aan de kant met een knieblessure.

Door Voetbalzone.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter