Beachvolley foto’s Zuid-Amerikaanse spelen

Onze beachvolleyballers hebben het niet gehaald tegen Chili. Keven Sporkslede en Jermain Lo Kioeng Shoe verloren donderdag van Cristobal Martinez Bussenius en Rodrigo Salinas Jirkal: 8-21, 11-21. Bij de vrouwen waren Maria Josefina Velez Galilea en Pilar Mardones Guzman te sterk voor Sandrina Hunsel/Cheryl Brunings: 8-21, 9-21. Ondanks het tweede opeenvolgende verlies speelden beide teams van Suriname beter dan de openingsdag. Er was meer overleg, een betere tactiek. De tegenstanders zijn gewoon een tree hoger. Daarnaast worden nog teveel unforced errors gemaakt, zoals ballen die in het net of buiten het veld worden geserveerd. Ook speelt het zand een rol en lijdt de sprongkracht van Sporkslede, Lo Kioeng Shoe en Hunsel eronder.

Morgen de laatste zware boy voor de Surinamers; beiden spelen dan tegen Brazilie, dat wordt vertegenwoordigd door het mannen- en vrouwenduo, dat respectievelijk nummer 2 en 5 in de wereld is.
Onze tennissers zijn vandaag uitgeschakeld in het mannendubbel. Trevor Bendter en Gian Issa verloren met 1-6, 1-6 van de Venezolanen Luis Martinez en Roberto Castillo.
Onze tafeltennissers spelen vandaag (nu op dit moment) hun jongensdubbelpartij.
Vanavond komt Jair Tjon En Fa in de halve finale van de 200 meter sprint in actie. Hij heeft de plek bij de laatste vier niet cadeau gekregen. Hij moest in de ochtenduren in de kwartfinale al zijn drie races rijden. Na het winnen van de eerste, sloeg Ramirez Santiago van Colombia terug, waardoor de beslissende derde race nodig was. In de overige drie andere series was de strijd na twee races beslist. De derde race werd een enerverende; Tjon En Fa moest van een achterstand terugkomen en nog was het na de finish niet duidelijk wie had gewonnen. De race werd op de streep beslist met Tjon En Fa als uiteindelijke winnaar.
In de halve finale is hij vanavond gekoppeld aan Hersony Canelon van Venezuela

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter