Bokslegende Mike Tyson (54) in mei wellicht tegen Evander Holyfield

Mike Tyson verwacht in mei opnieuw de boksring in te stappen. De bokslegende heeft de smaak te pakken na zijn rentree eind vorig jaar tegen veteraan Roy Jones Jr. Het 54-jarige boksicoon vertelde in zijn podcast over het aanstaande gevecht, waarvoor nog geen tegenstander bekend is.

Verwacht wordt dat oud-rivaal Evander Holyfield, die al twee keer eerder tegen Tyson in de ring stond de tegenstander zal zijn. In de laatste confrontatie tussen de twee veteranen (1997), beet Tyson een stuk van het oor bij Holyfield af. Dit escaleerde in een jarenlange vete, maar werd later bijgelegd en de twee werden vrienden.

Mike Tyson.

 Mike Tyson.

Grote geldmachine

In de podcast, waar Tyson wereldkampioen Saul ‘Canelo’ Alvarez, als gast had, zei Iron Mike desgevraagd weer de ring in te gaan. ,,Ik ga vechten waar jij je laatste wedstrijd had”, zei Tyson tegen Canelo. In februari dit jaar versloeg Canelo de Turk Avni Yildirim tijdens hun gevecht in het Hardrock Stadium (Miami).

Verwacht wordt dat de verkoopcijfers zowel van de tickets als de online pay per views (ppv) hoog zullen zijn als Tyson zijn opwachting maakt. Het laatste gevecht tussen Tyson en Jones Jr overschreed liefst de 1,6 miljoen ppv-verkopen.

 

 

Bron: AD.nl

Share article

Latest articles