QN Sport+ Television N.V.

Bondscoach Wales: Het wordt niet Bale tegen Ronaldo

Wales ziet ondanks de afwezigheid van twee belangrijke spelers weinig reden om Portugal te vrezen in de halve finale van het EK. Bondscoach Chris Coleman vertelde zondag alle vertrouwen te hebben in hun vervangers.

Ramsey was op het EK al goed voor een doelpunt en betrokken bij vier andere treffers. Davies maakte tot dusver als echte teamspeler indruk in Frankrijk. ,,Ze zijn uitstekende spelers, maar het is niet zo dat we zonder hen niets hadden gepresteerd”, stelde Coleman. ,,Voor het toernooi vertrouwden we vaak op twee belangrijke spelers. Als die niet thuis gaven, dan speelden we met handboeien om. Nu zijn we een ploeg en kunnen we vervangers makkelijk inpassen.”

Coleman wilde niet uitgebreid reageren op de rivaliteit die tussen Gareth Bale met Cristiano Ronaldo zou bestaan bij Real Madrid. ,,Het wordt ook niet Bale tegen Ronaldo”, zei de bondscoach van de ploeg die België in rouw dompelde in de kwartfinales (3-1). ,,We moeten ons concentreren op waar we goed in zijn. We zijn een ploeg en dat willen we uitdragen.”

Wales en Portugal strijden woensdag in Lyon om een plaats in de EK-finale.

Bron: ad.nl