Cabriella Bouterse: ” Kijk terug op een mooi seizoen”

Meerdere keren kwam Cabriella Bouterse het afgelopen seizoen op positieve wijze in het nieuws; de volleybalster van surinaamse komaf volleybalt voor Ave Maria University en is van onkenbare waarde geweest voor haar team. In gesprek met QN – Sports geeft zij het volgende aan:

De outside hitter kijkt sowieso terug op een mooi seizoen, zegt ze; het is voor de eerste keer dat zij zover gekomen zijn en dat is te danken aan de teamprestatie. Het is voor haar trouwens ook de 2de keer op rij geweest het 1st conference team behaald te hebben en buiten haar verwachting om ook nog een aantal personal records heeft verbroken; zij voelt zich bijzonder trots en voelt dat er nog meer in zit.
Terugblikkende op de laatste wedstrijd waar de uitschakeling plaats vond, uit Bouterse haar emoties en verklaart hoe pijnlijk en hard het verlies aan kwam, omdat er samen met haar teamgenoten bijzonder hard is gewerkt. Wel concludeert ze uit de nederlaag dat er nog harder gewerkt had moeten worden voor het gewenste resultaat.

Over het niveau in Suriname denkt Cabriella dat dit hoger opgekrikt kan worden, maar alles staat met hoe graag men de sport in haar werk om wilt zetten; het begint volgens haar allemaal met de juiste mindset.

Tenslotte geeft de volleybalster aan na afronding van haar studie zeker uit te kijken naar de opties om het professionele circuit te bewandelen in de sport.

 

Share article

Latest articles