QN Sport+ Television N.V.

Chelsea vs Real Madrid; wie wordt de 2de finalist

Na een welverdiende overwinning gistermiddag van Manchester City op PSG, zal vandaag op Stamford Bridge uitgemaakt worden wie finalist nummer 2 wordt. Chelsea heeft als thuisploeg een ietwat beter uitgangspunt gezien zij een week geleden 1 – 1 gelijk speelden in Madrid. Of het verstandig is om op de 0 – 0 te spelen, is de grote vraag; Real Madrid heeft tal van spelers die een doelpunt kunnen maken en natuurlijk verkeert de Fransman Benzema in uitstekende doen. Los daarvan zijn de madrilenen bij elk dood moment van een wedstrijd levensgevaarlijk met kopsterke spelers als de terugkerende Ramos en Militao.

 

Sinds de komst van Tuchel gebeuren er alleen maar positieve dingen voor de Londense club; slechts 1 keer werd er een nederlaag geleden, terwijl een plek in de FA – Cup finale reeds een feit is. Ook lijkt het mislopen van Champions League voetbal volgend seizoen niet meer mogelijk. Met spelers als Mount, Pulisic, Kante en Werner beschikt de ploeg over enorm veel explosiviteit en is elke verdediging gewaarschuwd. Maar ook de achterhoede is met de komst van de bij PSG ontslagen coach veel beter op elkaar afgestemd.

De wedstrijd begint om 16.00 uur en is live te volgen op de STVS; om 20.15 uur staat het Champions League journaal op het programma, een produkt van QN – Sports in samenwerking mer de STVS.