Clinics Foundation Real Madrid 2023 in Suriname officieel van start

De Foundation Real Madrid begint ingaande vandaag officieel met haar clinics in Suriname; dit gebeurt in samenwerking met de officieele partner QN – Sports.

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover; een droom die werkelijkheid wordt voor jongens en meisjes onder de 14 jaar om deel te kunnen nemen aan de clinics gedurende 5 dagen.

tromoto nv

Het begon allemaal op zondag 20 augustus, toen na een teach-inn voor 27 participerende coaches er een luchtige training werd afgewerkt mer de u-15 nationale selectie. Tijdens deze sessie kwamen alle oefenmeesters in aktie om zodoende hun kundigheid in het coachen te tonen. Uiteindelijk werden er uit de hele groep 5 man geselcteerd die gedurende 5 dagen als assistent-trainers van de uit Spanje afgereisde coaches te participeren.

De supervisor voor dit traject, Bryan van den Bergh, is bijzonder blij in Suriname te zijn en aan de slag te gaan. Een van de grootste doelen van Foundation Real Madrid Clinics is volgens van den Bergh dat de deelnemende kinderen zoveel plezier als mogelijk hebben.

Op maandag 21 augustus gaat het allemaal officieel van start! Eerst zijn de u10 en u12 kinderen aan de beurt, daarna komt de u14 groep in actie. Een ieder is welkom in het Essed stadion om de Foundation Real Madrid Clinics bij te wonen.

Share article

Latest articles