Club degradeert door eigen goal, speler bedreigd

Een eigen doelpunt maken is niet leuk. Maar als dat eigen doelpunt er ook voor zorgt dat je club degradeert, is dat extra pijnlijk. Het overkwam Mohammed Ali Khan van het Zweedse Halmstad. De verdediger wordt na dit doelpunt met de dood bedreigd en heeft aangifte gedaan bij de politie.

In een poging de bal over de achterlijn te tikken, zag de verdediger zijn inzet plots in eigen doel eindigen. Dit gebeurde diep in de blessuretijd waardoor zijn club uit de hoogste Zweedse divisie verdween.

„Haat me, scheld me uit, lieg over me. Maar ga mij of mijn familie niet bedreigen’’, zegt de verdediger op zijn Twitteraccount. De politie neemt de bedreigingen zeer serieus. Er staat permanent een politieauto voor de deur om zijn kinderen te beschermen.

Door: Metronieuws.nl

Share article

Latest articles