Cocu: ‘Kop erbij houden’

PSV-trainer Phillip Cocu ziet geen noodzaak zijn spelers druk op te leggen voor de Champions League-ontmoeting dinsdagavond tegen Manchester United. “Je zult eerder spelers moeten afremmen We moeten de kop erbij houden.”

“We hebben respect voor elke tegenstander maar we zijn niet bang. We gaan niet bij voorbaat de handdoek in de ring gooien. Manchester is een absoluut topteam maar dat wil niet zeggen dat we geen kans hebben. De wedstrijd staat of valt bij een bepaalde vorm. Als we top zijn dan kunnen we tot grote prestaties komen.”

Cocu wilde de kansen van PSV niet in procenten uitdrukken. “Je moet zorgen dat je bij het eindsignaal kunt zeggen dat je het maximale eruit hebt gehaald en met lef en durf hebt gespeeld.”

Cocu ging op de persconferentie niet in op zijn speelwijze en opstelling. De kans is groot dat Jorrit Hendrix de plek van Adam Maher, die niet fit genoeg is en niet bij de selectie zit, op het middenveld inneemt. Hendrix was zaterdag in Leeuwarden ook zijn vervanger en liet een betrouwbare indruk achter.

Telesport

Share article

Latest articles