QN Sport+ Television N.V.

Cristiano Ronaldo: ’Nu niet het moment’

Waar Cristiano Ronaldo eerder dit jaar na de gewonnen Champions League-finale van Real Madrid nog zinspeelde op een mogelijk vertrek bij de Koninklijke, zo hield hij nu wijselijk zijn mond over de toekomst bij het nationale elftal van Portugal.

„Het is nu niet het moment om over mijn toekomst, of over de coach of over de spelers te praten”, reageerde Cristiano Ronaldo na afloop van de uitschakeling in de achtste finales van het WK voetbal in Rusland. De Portugezen verloren met 1-2 van Uruguay, waar Edinson Cavani met twee doelpunten de gevierde man was.

„We speelden beter dan Uruguay. Maar het team dat vaker scoort, wint de wedstrijd. We hebben gevochten en verdienden het om te winnen. Maar we moeten Uruguay feliciteren. Zelf kunnen we met opgeheven hoofd het WK verlaten.”

Ronaldo blijft geloof houden in Portugal, met wie hij twee jaar geleden nog de Europese titel veroverde. „Ik ben ervan overtuigd dat dit team in de toekomst tot één van de beste landen ter wereld blijft behoren. We hebben ambitieuze spelers. Portugal gaat door met winnen en we zullen het volk trots maken.”

Het WK voetbal in Rusland zit erop voor Cristiano Ronaldo.

Het WK voetbal in Rusland zit erop voor Cristiano Ronaldo.

Bron: Telegraaf.nl