QN Sport+ Television N.V.

Dag 10 Euro 2020: houdt Wales wel stand tegen Italie, grijpt Zwitserland haar laatste kans….

De 3de speelronde op het Euro 2020 gaat van start! In poule A vallen vandaag de laatste beslissingen en zal bekend zijn wie de poulewinnaar wordt….want deze is nog niet beslist! De wedstrijden in de groepsfase worden per vandaag simultaan gespeeld.

13 uur – Italie x Wales:
La Squadra Azzura heeft sinds tijden niet beschikt over zo een talentvolle groep voetballers zoals momenteel en met 2 overtuigende 3 – 0 overwinningen kan Roberto Mancini terecht door blijven dromen van de EK-titel. De oud-international pakte als speler nooit een grote prijs, maar zou dat deze zomer wel kunnen doen. In Wales hebben zij mogelijk de lastigste opponent van de poule; in spelers als Ramsey en Bale beschikt de nog altijd ongeslagen nummer 2 over spelers die een wedstrijd in hun voordeel kunnen bepalen en bovendien zou de overwinning hen ook nog tot groepswinnaar kronen.

 

13 uur – Zwitserland x Turkije:
Voor de ploeg van trainer Petkovic is het toernooi nog niet geheel voorbij, maar kan zich niet minder permitteren dan de volle 3 punten. Mochten de Zwitsers aan het langste eind trekken, dan maken zij in ieder geval nog goede kans om 2de te eindigen in de poule; een andere optie is natuurlijk plaatsing als een van de beste nummers 3.

De wedstrijden zijn elke dag live te volgen op RTV kanaal 7.2; weekeinds geschiedt dit eveneens op de QN – Sport channel 7.2 HD.

Volg elke avond van 20.15 uur tot 21,15 uur live het Euro journaal op de STVS kanaal 8.2, een product uit de samenwerking tussen QN – Sports en de STVS.