QN Sport+ Television N.V.

Dag 2 Euro 2020: favoriet Belgie opent tegen Rusland

Op het sterk bezet Euro 2020 staan er vandaag weer een 3-tal wedstrijden op programma:

10 uur – Wales vs Zwitserland (A):
Na de start in poule A tussen Turkije en Italie gaan zijn vandaag Wales en Zwitserland aan de beurt. Het debuterende Wales maakte grote indruk op het vorig EK, maar of zij wederom kunnen stunten gedurende dit toernooi is nog maar de vraag. Deze 2 landen kwamen elkaar reeds 7 keer tegen waarvan Zwitserland liefst 5 keer won. het zal natuurlijk blijken wie vandaag de 1ste 3 punten pakt in de poule…….

13 uur – Denemarken vs Finland (B):
Een zeer grote testcase voor de debuterende Finnen; Denemarken is een doorgewinterde EK – ganger en kent het gevoel van Europees succes. De Scandinavieers werden buiten alle verwachtingen kampioen in 1992. Dat de Finnen de underdog zijn staat misschien vast, maar we weten maar al te goed dat elk toernooi grote verassingen kent…..

 

16 uur – Belgie vs Rusland (B):
In groep B is Belgie niet alleen de favoriet om als poule winnaar over te gaan, maar zij gelden eveneens als een van de grote kanshebbers voor de grote prijs. Met spelers als Lukaku, De Bruyne, Carrasco en Hazard mag Rusland flink op haar hoede wezen en zal mogelijk met een verdedigende formatie opereren.

Volg het Euro 2020 journaal elke avond van 20.15 uur tot 21.15 uur via de STVS kanaal 8.2, een product uit de samenwerking tussen QN – Sports en de STVS.