Dag 2 Real Madrid Foundation Clinics 2023; heet klimaat geen spelbreker voor geinspireerde deelnemers

Het was een enorm warme dag gisteren op de 2de dag van de Real Madrid Foundation Clinics 2023 in Suriname. Desondanks leek er geen tekort aan inspiratie onder de vele jonge deelnemers, die er bijzonder flink tegenaan gingen; om de 15 tot 20 minuten zijn dan ook de nodige water-pauzes ingelast.

Er werden diverse oefeningen herhaald en verfijnd van de vorige dag; de laatste fase van de sessie werd afgesloten met een partijspel en de afronding erbij inbegrepen.

Op de felle zon na spreken ook de opgekomen ouders van een geweldig initiatief van QN Sports om de Clinics naar Suriname te halen; de ervaringen die de kinderen thuis aangekomen  met hen delen, zijn namelijk geweldig en er wordt reeds naar de volgende trainingsdag uitgekeken!

tromoto nv

Ook de lokale coaches hebben te kennen gegeven dat zij tot zover een fijne tijd doormaken; oefenvormen komen vaker bekend voor, maar er zit vaak een extra tintje aan verbonden. De prioriteit ligt volgens trainer Silvion Sedney bij de Spaanse oefenmeesters heel erg op het maken van eigen keuzes in spelsituaties.

Share article

Latest articles