QN Sport+ Television N.V.

Dag 9 Euro 2020: mogelijke exit Duitsland bij verlies, Frankrijk heeft 8ste finale in zicht

De 9de dag op het Euro 2020 belooft met landen als Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje zeker de nodige spanning. Hieronder het programmma:

10 uur – Hongarije x Frankrijk
Na de Duitsers te hebben verslagen in hun 1ste wedstrijd kunnen de Fransen zich volledig richten op Hongarije; de kwaliteiten van de ploeg van Deschamps kwamen tegen Duitsland reeds tot uiting en van de Hongaren moet beslist gewonnen worden om als groepshoofd te willen overgaan. een van de uitblinkende spelers bij Les blues is zonder meer Paul Pogba; de sierlijke middenvelder die nog nauwelijks opvalt in de Premier League, lijkt met de hardwerkende Kante naast zich helemaal weer op te bloeien.

 

13 uur – Portugal x Duitsland
Deze 2 toplanden troffen elkaar 8 jaar geleden ook al in de group of death; Nederland en Denemarken waren toen de overige landen in de poule. Zowel Duitsland als Portugal stroomden toen door naar de volgende ronde, Duitsland als poulewinnaar en Portugal als nummer 2. Met 0 punten in de poule is de druk op de Duitsers enorm en kan zich geen 2de slechte dag permitteren. Portugal is in ieder geval niet bepaald de geschikte tegenstander om te treffen; de Selecao das Quinas hebben hun 1ste overwinning al binnen en de absolute ster Cristiano Ronaldo heeft zijn teller al op 2……

16 uur – Spanje x Polen
Noch Spanje noch Polen heeft weten te winnen in hun 1ste wedstrijd, wat maakt dat vooral Spanje alleen genoegen zal nemen met de volle winst; Spanje liep zich stuk op het stugge Zweden, terwijl de weinig imponerende Polen het moesten afleggen tegen Slowakije. Robert Lewandowski mag dan de grote man zijn bij Bayern Munchen, maar wordt helaas in de verste verte niet zo gevoediceerd door zijn landgenoten. Aan de andere kant moet Alvaro Morata aan zijn scherpte gaan werken; de oud-speler van Real verspeelde diverse kansen in de 1ste wedstrijd……

De wedstrijden zijn elke dag live te volgen op RTV kanaal 7.2; weekeinds geschiedt dit eveneens op de QN – Sport channel 7.2 HD.

Volg elke avond van 20.15 uur tot 21,15 uur live het Euro journaal op de STVS kanaal 8.2, een product uit de samenwerking tussen QN – Sports en de STVS.