Damdokter brengt autobiografie uit

Foto 1 Verschenen in de krant op donderdag 3 februari 1966 als kampioen in 1965

29 november 2020

In de sportrubrieken is hij geregeld als dammer in onze kranten verschenen. Wijlen Ewoud Terborg van ‘De West’ gaf hem in 1993 de naam ‘Damdokter’. In het jaar 2000 is hij uitverkoren tot ‘Surinaamse Dammer van de 20ste  Eeuw’.

Naast kinderarts en topsporter is hij ook  ‘family man’, waar u nu meer over te weten mag en kan komen.

Het levensverhaal van John Sadiek is onlosmakelijk verbonden met zijn familie, schoonfamilie en hun geschiedenis. Ook aspecten uit zijn kinder- en tienerjaren, zijn huisartsenopleiding- en specialisatieperiode, zijn werk en damcarrière komen aan de orde.

De afgelopen periode heeft hij besteed aan het vastleggen van diverse aspecten uit zijn leven. Mede om alleenstaande moeders en talentvolle kinderen in gebroken gezinnen een hart onder de riem te steken, geeft hij zijn zielenroerselen bloot in dit boek.

Het levensverhaal van John Sadiek

Sita, de naam van zijn vrouw, is het eerste woord waar hij bij het schrijven van zijn verhaal mee zou beginnen. In november 2020 kennen zij elkaar 56 jaar.

Mede om alleenstaande moeders en talentvolle kinderen in gebroken gezinnen een hart onder de riem te steken, geeft hij zijn zielenroerselen bloot in dit boek, waarin u niet alleen gaat lezen over de mooie liefde van John en zijn wederhelft Sita voor elkaar, maar ook de continue liefde voor en daadwerkelijke betrokkenheid bij het wel en wee van elkaars families.

Ook aspecten uit zijn kinder- en tienerjaren, zijn huisartsenopleiding- en specialisatieperiode, zijn werk en damcarrière komen aan de orde.

U bent hierbij van harte uitgenodigd mee te lezen. Nu gratis te downloaden via https://sites.google.com/view/johnsadiek

Veel leesplezier!

 

 

Share article

Latest articles