QN Sport+ Television N.V.

De Arend II legt minpunten Rialto/ Hurricanes bloot

Tekst en beeld Ricky Wirjosentono 

PARAMARIBO — Voor Bruce Zamuel van De Arend II was het in de eerste helft even koffiedik kijken wat de tegenstander allemaal zou doen. “Het initieel plan was om de fastbreak van de tegenstander te stoppen. En daarna kijken of ze andere ‘wapens’ hadden. Maar bleek dat het voldoende was”, liet Zamuel optekenen die donderdagavond 17 punten scoorde tegen Rialto/ Hurricanes. Hij werd topschutter in de 60 – 44 zege, na een 27 – 27 ruststand.

 

Overall liet Zamuel weten dat hij tevreden is met het team effort. “De voorgaande wedstrijden hebben mijn ploeggenoten nog niet hun draai gevonden. Maar gaandeweg merken we dat iedereen zijn taak kent”, aldus Zamuel. Hij werd in de paint ondersteunt door Andy Hooghart (12 punten) en Jürgen Groenewoud (10 punten).

 

Derrick Reumel coach Rialto/ Hurricanes praat over een proces dat gaande is in zijn team. Hij is allang blij dat zijn jongens elke wedstrijd zijn komen opdagen. “Ik ben tevreden met hun inzet. We hadden iets meer rust in het spel kunnen brengen. Inderdaad is De Arend II fysiek sterker en heeft dosis aan ervaring mee. We moeten iets meer als team spelen de eerst volgende wedstrijd”, stelt Reumel. Marinio Windzak scoorde 17 punten, terwijl Shabeli Ooiberg 12 punten noteerde voor Rialto/ Hurricanes in de verloren wedstrijd.

 

DTSNV

Andere uitslagen:

Mannen eersteklasse: Yellow Birds – De Arend 73 – 45 Jongens U15: Flora Ballers  – De Schakel 109 – 50. Jongens U19: De Arend – CLD 84 – 67

Dwtonline.com