QN Sport+ Television N.V.

Di María geeft signaal af aan Neymar en Mbappé met nieuw PSG-contract

Ángel Di María loopt komende zomer niet transfervrij de deur uit bij Paris Saint-Germain. Volgens RMC Sport is er een akkoord tussen de 33-jarige Argentijn en PSG over een vernieuwd contract tot medio 2022.

De onderhandelingen tussen PSG en Di María liepen de afgelopen maanden niet volledig zonder moeite. In de huidige coronasituatie had de club uit Parijs namelijk een salarisverlaging voorgesteld. Daar ging de Argentijn, die maandelijks een miljoen euro verdient, echter niet mee akkoord. Desondanks bleven beide partijen in gesprek, want zowel PSG als Di María zelf wilde met elkaar verder.

 

Nadat PSG zich ten koste van Barcelona plaatste voor de kwartfinale van de Champions League maakte RMC Sport bekend dat beide partijen tot een akkoord zijn gekomen en dat houdt in dat Di María zich op mag maken voor zevende seizoen in de Franse hoofdstad. Daarmee geeft de Argentijn alvast een signaal af naar sterspelers Neymar en Kylian Mbappé, over wie coach Mauricio Pochettino na het duel met Barça zei dat hij overtuigd was dat ze in Parijs zouden blijven.

PSG nam Di María in 2015 voor 63 miljoen euro over van Manchester United, waar hij slechts één seizoen speelde. De 104-voudig Argentijns international verruilde in 2014 Real Madrid voor Manchester United voor 75 miljoen euro nadat de Koninklijke in 2010 33 miljoen naar Benfica had overgemaakt. In Parijs was Di María inmiddels goed voor 87 goals in 248 wedstrijden.

vi.nl