Dit was mijn slechtste wedstrijd ooit

De Spaanse doelman Iker Casillas noemt zijn optreden tegen het Nederlands elftal op het WK voetbal zijn ‘slechtste wedstrijd in mijn internationale carrière.’ Hij ging vrijdag enkele keren opzichtig in de fout tegen Oranje, dat met 5-1 won en Spanje de grootste nederlaag in een interland bezorgde sinds 1963. ‘Een excuus aan het Spaanse volk is op zijn plaats. Ik was niet goed’, aldus de keeper van Real Madrid.

‘Het was een zware nederlaag en het is mijn slechtste optreden ooit geweest in de Spaanse ploeg, maar ik moet het ook weer snel achter me laten. Het is belangrijk dat de ploeg zich herpakt en zich volledig gaat concentreren op de volgende wedstrijd tegen Chili’, aldus de aanvoerder van de Spaanse ploeg, die verwees naar het WK van 4 jaar geleden in Zuid-Afrika. Ook toen verloor Spanje zijn eerste wedstrijd in de groepsfase, om vervolgens toch de wereldtitel te veroveren.

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter